Skip to main content

ΑΝΕΛ: Τα χρήματα του Καμμένου δεν προέρχονται απο νταβατζήδες

Ο κ. Καμμένος «δεν έχει πλουτίσει με ποτάμια χρημάτων», αντίθετα η περιουσία του μειώθηκε από τότε που μπήκε στην πολιτική, λέει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

«Τα χρήματα που έχει ο Πάνος Καμμένος είναι καθαρά και δεν προέρχονται ούτε από νταβατζήδες, ούτε από σακίδια» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, απαντώντας στις αιχμές του Σταύρου Θεοδωράκη για το «πόθεν έσχες» του υπουργού Άμυνας.

Όπως επισήμανε η κ. Παπαδοπούλου, ο κ. Καμμένος «δεν έχει πλουτίσει με ποτάμια χρημάτων», αντίθετα «η περιουσία του μειώθηκε από τότε που μπήκε στην πολιτική». «Τα ποσά που πληρώνει στην εφορία είναι στη διάθεση όλων» κατέληξε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή για τη διαφθορά ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε ισχυρίσθηκε ότι υπάρχει θέμα με το πόθεν έσχες των υπουργών. «Δείτε μερικά από τα πόθεν έσχες μερικών υπουργών. «Έχουν κότερα, κάνουν διακοπές στα ακριβότερα σαλέ της Ευρώπης και στο πόθεν έσχες δηλώνουν 5.000. Πώς πάνε στην Αυστρία; Με οτοστόπ;», είπε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, ενώ διερωτήθηκε εάν «η δήλωση πόθεν έσχες του Π. Καμμένου είναι μία δήλωση που τιμά την κυβέρνηση;».