Skip to main content

ΑΝΕΛ για διαγραφή Παπακώστα: Ο Μητσοτάκης δήλωσε υποταγή σε Γεωργιάδη

Δεν περιμέναμε στο βωμό της μεταμόρφωσης του κόμματος της ΝΔ σε ΛΑΟΣ ο Μητσοτάκης να δηλώσει υποταγή στον Γεωργιάδη, λένε οι ΑΝΕΛ.

Σκληρή ανακοίνωση αναφορικά με τη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την Κ.Ο. της Ν.Δ. εξέδωσαν οι ΑΝΕΛ, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η σχετική απόφαση ελήφθη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Δεν περιμέναμε στο βωμό της μεταμόρφωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο επίσημα πλέον επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης να τη διαγράψει προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του», σημειώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ακόμη, διευκρίζουν ότι ο Πάνος Καμμένος πρότεινε στην κ. Παπακώστα τη συμμετοχή της στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τα ΑμεΑ, για «να εισηγηθεί νομοθετικά μέτρα για θέματα που αφορούν τα τέκνα με ειδικές ανάγκες στρατιωτικών, λόγω της βιωματικής της εμπειρίας και βαθιάς γνώσης της στα θέματα που απασχολούν την επιτροπή».

Υπενθυμίζεται ότι η διαγραφή της βουλευτή της Ν.Δ. ήρθε μία ημέρα μετά από την έντονη αντιπαράθεση που είχαν χθες στη Βουλή ο κ. Καμμένος και ο κ. Γεωργιάδης, αλλά και την τοποθέτηση της ίδιας, η οποία εξελήφθη ως διαφοροποίηση από τη γραμμή του κόμματος.