Skip to main content

Ανδρέας Κουράκης: Εκτεθειμένος ο Μπουτάρης στην κοινωνία

Με ανάρτησή του στο facebook, κάνει λόγο για διοικητική ανεπάρκεια και αδυναμία, ενώ σημειώνει ότι ο δήμαρχος είναι εκτεθειμένος στην κοινωνία.

Κριτική στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης και στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη ασκεί ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κουράκης, σχολιάζοντας την ακύρωση αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου από την Αποκεντρωμένη.

Με ανάρτησή του στο facebook, κάνει λόγο για διοικητική ανεπάρκεια και αδυναμία, ενώ σημειώνει ότι ο δήμαρχος είναι εκτεθειμένος στην κοινωνία.  

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κουράκη:

Η ακύρωση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο πεζοδρομημένο τμήμα της Αγίας Σοφίας και στα περίπτερα πολιτισμού και αναψυχής στη Νέα Παραλία, δηλαδή σε δύο σημαίνουσες περιοχές της Πόλης όπου κυκλοφορούν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας και επισκέπτες, δημιουργούν ανάμεικτα αισθήματα θλίψης, αγανάκτησης και απογοήτευσης όχι μόνο στους υποστηρικτές της Πρωτοβουλίας, αλλά στο σύνολο των συμπολιτών μας.

Αναδεικνύεται με ανάγλυφο τρόπο όχι μόνο η Διοικητική ανεπάρκεια αλλά και η αδυναμία της Διοικούσας παράταξης να κρατήσει ψηλά το κύρος του Δήμου σε θέματα που σχετίζονται με την εκπλήρωση των θεσμικών του υποχρεώσεων και την άσκηση χρηστής διοίκησης.

Ο Δήμαρχος και η Διοίκηση που ο ίδιος επέλεξε και όρισε, είναι εκτεθειμένοι στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και είναι υποχρεωμένοι να δώσουν εξηγήσεις γιατί, μετά από επτά χρόνια που βρίσκονται στο τιμόνι του Δήμου, αποτυγχάνουν να χειριστούν αποτελεσματικά τις Δημοτικές υποθέσεις και τι σκοπεύουν να κάνουν γιαυτό, σε μια χρονική περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της Πόλης και των συμπολιτών μας.