Skip to main content

Ανδρέας Ανδρεάδης: Πάμε για κλείσιμο της αξιολόγησης

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης συναντήθηκε σήμερα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συνομίλησαν για τον τουρισμό.

«Η εικόνα που έχω είναι ότι πάμε για κλείσιμο της αξιολόγησης», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Ανδρέας Ανδρεάδης, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τη συνάντησή τους ο πρωθυπουργός τόνισε, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΕΤΕ, ότι πρέπει να είστε από  τους λίγους Έλληνες που έχασαν το στοίχημα και είναι χαρούμενοι.

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, είναι ρεαλιστικός ο στόχος των 30 εκατομμυρίων επισκεπτών το προσεχές διάστημα. Ο τουρισμός άντεξε στη κρίση και έδωσε την ώθηση που χρειάζεται η οικονομία, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι μια προστιθέμενη αξία στην οποία πρέπει να γίνουν πράγματα και να έχουμε πολλαπλασιαστικά.

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρεάδης τόνισε ότι το 2021 μπορούν τα έσοδα του τουρισμού να κινηθούν στα 19 έως 20 δις. ευρώ με τον αριθμό των τουριστών να αγγίζει τα 35 εκατομμύρια.