Skip to main content

Αναζητείται Βουλγάρα μετά την ανακάλυψη του πτώματος στον καταψύκτη

Η γυναίκα συζούσε με το θύμα, με το οποίο είχε αποκτήσει και ένα παιδί, ενώ λίγο πριν εξαναφιστεί ο 65χρονος, είχε αναχωρήσει για τη Βουλγαρία.

Την 45χρονη υπήκοο Βουλγαρίας αναζητεί η Αστυνομία μετά την ανακάλυψη του πτώματος 65χρονου σε καταψύκτη σε διαμέρισμα της Καλλιθέας. 

Η γυναίκα συζούσε με το θύμα, με το οποίο είχε αποκτήσει και ένα παιδί. Πριν από περίπου έναν χρόνο, λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνιση του 65χρονου, είχε αναχωρήσει για τη Βουλγαρία μαζί με το παιδί και έκτοτε δεν επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έστειλε σήμα στην Ιντερπόλ, προκειμένου να την εντοπιστεί στη γειτονική χώρα. 

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του 65χρονου συνταξιούχου ναυτικού ήταν σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα και είχε μονωτική ταινία στο στόμα, ενώ στον καταψύκτη εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, το πτώμα βρισκόταν στον καταψύκτη για περίπου έναν χρόνο. Σημειώνεται ότι το ίδιο διάστημα ο αδερφός του 65χρονου είχε δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνισή του. 

Το μακάβριο εύρημα βρήκε την Τρίτη δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένταλμα κατάσχεσης στην υπήκοο Βουλγαρίας, που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της.