Skip to main content

Αναβολή του ματς με Πανιώνιο αναμένεται να ζητήσει ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος πρόκειται να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Πανιώνιο στο σημερινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Super League.

Αναβολή της επικείμενης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (18/5) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League αναμένεται να ζητήσει ο ΠΑΟΚ στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, δια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση.

Εξάλλου, κάτι τέτοιο είχε διαφανεί και από τα λεγόμενα του Βλάνταν Ίβιτς μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο οποίος τόνισε:

«Το μόνο δίκαιο δεν είναι αυτό που γίνεται με το πρόγραμμα. Πρέπει κάτι να γίνει να παίζουν όλοι ίδια μέρα και ίδια ώρα. Δε μπορεί να μην έχει παίξει ο Πανιώνιος από την προηγούμενη Τετάρτη ο Πανιώνιος και εμείς να παίζουμε σήμερα. Ζητάω να αλλάξει αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει λογική. Δε γίνεται να παίξουμε εμείς μετά από τρεις μέρες και οι υπόλοιποι να ξεκουράζονται. Για μένα αυτό δεν είναι δίκαιο. Αυτή είναι η αλήθεια και έπρεπε να το πω».

Η αποστολή του Δικεφάλου παραμένει στην Αθήνα και περιμένει τις εξελίξεις ώστε αν αλλάξει το πρόγραμμα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.