Skip to main content

Αναβολή στο ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός με εντολή Κοντονή

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε την αναβολή του αγώνα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στα Ιωάννινα εξαιτίας των μετασεισμών.

Την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό αποφάσισε μετά από εισήγηση του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη των Ιωαννίνων λόγω των μετασεισμών ενώ παράλληλα συναίνεσε και η διοργανώτρια αρχή της Super League δια του προέδρου της, Γιώργου Στράτου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Υπουργείου:

«Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα - Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της, κ. Γεωργίου Στράτου».