Κυριακή 22 Απριλίου 2018
x

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Η κακοκαιρία έβαλε στοπ στη διεξαγωγή του αγώνα για δεύτερη ημέρα καθώς η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεψε την πραγματοποίησή του

Την εκ νέου αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Βέροια και τον Ηρακλή στην πόλη της Ημαθίας αποφάσισε ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος.

Η κακοκαιρία έβαλε στοπ στη διεξαγωγή του αγώνα για δεύτερη ημέρα (υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας ήταν να διεξαχθεί χθες αλλά αναβλήθηκε) καθώς αν και οι κλιματικές συνθήκες ήταν καλύτερες στη μακεδονική πόλη, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεψε την πραγματοποίησή του καθώς σε διάφορα σημεία του γηπέδου υπήρχε ακόμη πάγος.

Έτσι η διεξαγωγή της αναμέτρησης στο πλαίσιο της αναβληθείσας δεύτερης αγωνιστικής δεν πραγματοποιήθηκε ξανά ενώ δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί μεσοβδόμαδα καθώς τόσο η Βασίλισσα όσο και ο Γηραιός δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Από τη μεριά του, ο προπονητής του Γηραιού, Σάββας Παντελίδης χαρακτήρισε σωστή την απόφαση για την αναβολή του αγώνα τονίζοντας πως το γήπεδο ήταν ακατάλληλο για να παιχθεί ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα ο κ. Παντελίδης δήλωσε:

«Το παιχνίδι δεν μπορούσε να διεξαχθεί λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου. Κρύβει πρόβλημα το γήπεδο. Δεν μπορούμε να παίξουμε και έχει δίκιο ο διαιτητής που πήρε την απόφαση αυτή.

Όταν ήρθαμε το μεσημέρι δεν ήταν έτσι ο αγωνιστικός χώρος αλλά όσο περνούσε η ώρα γίνονταν επικίνδυνος. Οι παίκτες μου είπαν σε κάποια σημεία το γήπεδο είναι σκληρό και πως γλιστράει».

Tέλος, ο προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γράφας ταυτίστηκε και αυτός με τη σειρά του υπέρ της απόφασης που πήρε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος.

Συγκεκριμένα ο κ. Γράφας δήλωσε:

«Ηταν ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς ήρθαμε εδώ και σήμερα για να παίξουμε, ωστόσο δε γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο σε αυτό το τερέν. Υπήρχε παντού πάγκος και ήταν πού επικίνδυνο να ξεκινήσει ο αγώνας».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ