Skip to main content

Αναβλήθηκε ο αγώνας Βέροια - Ηρακλής λόγω του χιονιά

Σημειώνεται ότι ο διαιτητής ρώτησε την άποψη των δύο ομάδων, για το αν θέλουν να γίνει το παιχνίδι. Η Βέροια είπε «όχι», ο Ηρακλής «ναι».

Δεν θα γίνει ο αγώνας της Βέροιας με τον Ηρακλή, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν παγωμένος σε αρκετά σημεία λόγω της χιονόπτωσης, κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ο διαιτητής Καλογερόπουλος έκανε αυτοψία στον αγωνιστικό χώρο και αποφάσισε να αναβληθεί η αναμέτρηση, για την 2η εξ αναβολής αγωνιστική.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή (8/1), την ίδια ώρα, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Σημειώνεται ότι ο διαιτητής ρώτησε την άποψη των δύο ομάδων, για το αν θέλουν να γίνει το παιχνίδι. Η Βέροια είπε «όχι», ο Ηρακλής «ναι».

Μετά την οριστική αναβολή, ο γενικός αρχηγός του Γηραιού, Αντώνης Κασδοβασίλης, είπε: «Πήρε τους δύο αρχηγούς, Καλί και Μπαρτολίνι, ο διαιτητής (Καλογερόπουλος) περπάτησαν και είδε ότι υπάρχουν σημεία που το έδαφος είναι γλιστερό. Ρωτήθηκε η άποψη των δύο ομάδων. Εμείς θέλαμε να γίνει το ματς, η Βέροια είπε όχι».

Από την πλευρά του ο στόπερ της Βέροιας, Σιρίλ Καλί, ανέφερε: «Η απόφαση έγινε για το καλό των ποδοσφαιριστών, είναι παγωμένα τα πάντα. Δεν είναι οποιοσδήποτε αγώνας, μπορεί να κρίνει την παραμονή κάποιας ομάδας στην κατηγορία, οπότε πρέπει να διεξαχθεί υπό κατάλληλες συνθήκες».