Skip to main content

Αναβλήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα

Λόγω κωλύματος του εκπροσώπου της ΑΕΚ, η κλήρωση αποφασίστηκε να μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα - Πότε θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός

Αναβλήθηκε για την προσεχή Τρίτη 21 Μαρτίου η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, που είχε προγραμματιστεί για τις 11:30, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Γουδή.

Εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας έφτασαν στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας και ενημέρωσαν ότι η διαδικασία θα λάβει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Εν τέλει, λόγω κωλύματος του εκπροσώπου της ΑΕΚ, Πέτρου Καϊμακάμη, και παρά την ένσταση του ομολόγου του στον ΠΑΟΚ, Δημοκράτη Παπαδόπουλου, η κλήρωση αποφασίστηκε να μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα, την ίδια ώρα.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας, τα πρώτα παιγνίδια των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 12 και 13 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς στις 26 και 27 του ίδιου μήνα.

Ο τελικός ορίστηκε για τις 6 Μαΐου.

Αναφορικά με την έδρα του τελικού, ο κ. Βρύζας τόνισε ότι πιθανότερη είναι το ΟΑΚΑ. Εντούτοις, όπως είπε, η Ομοσπονδία αναζητεί και άλλα γήπεδα όπου θα μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας, εξαιτίας του γεγονότος ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με το Ολυμπιακό Στάδιο, αφού θεωρείται έδρα της ΑΕΚ.