Skip to main content

Αναβάλλεται εκδήλωση του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Την αναβολή της σημερινής προγραμματισμένης εκδήλωσης λόγω των συνεχιζόμενων αγροτικών κινητοποιήσεων, ανακοίνωσε η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.

Την αναβολή της σημερινής προγραμματισμένης εκδήλωσης στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης, λόγω των συνεχιζόμενων αγροτικών κινητοποιήσεων, ανακοίνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών και Κοινοτικών προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) –ΕΦΕΠΑΕ.

Η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα, αφορά στους δικαιούχους (επιχειρήσεις) που εντάχθηκαν στα προγράμματα «Ενίσχυση ΜΜΕ στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» και «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Με την ομαλοποίηση της κατάστασης, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Επίσης η απόφαση για τη διεξαγωγή της αντίστοιχης εκδήλωσης για τους Δικαιούχους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10/2/2016 και ώρα 6:00μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕΘ) στη Θεσσαλονίκη, θα ληφθεί το πρωϊ της Τρίτης 9/2/2016 ανάλογα με την εξέλιξη των αγροτικών κινητοποιήσεων.