Skip to main content

Ανατροπή στην υπόθεση του Ιπποκρατείου, ζητά νέα απολογία ο χειρουργός

Υπέβαλε αίτηση για να δώσει συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση - Πληροφορίες ότι θα αποδώσει τον φόνο σε ιατρικό λάθος

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 36χρονης Γεωργιανής, για τον φόνο της οποίος, μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, κατηγορείται ο 38χρονος αγγειοχειρουργός.

Ο κατηγορούμενος, δια της δικηγόρου του, υπέβαλε αίτηση για να δώσει συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι προτίθεται να ομολογήσει την ανθρωποκτονία, αποδίδοντάς το σε ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, δεν επιβεβαιώνονται ούτε διαψεύδονται.

Η δικηγόρος του, Βασιλική Μαρινάκη, δήλωσε στη Voria.gr ότι πελάτης της κατέθεσε αίτηση ζητώντας να εμφανιστεί εκ νέου ενώπιον της ανακρίτριας «για να καταθέσει κάποια πράγματα που θεωρεί απαραίτητο να ειπωθούν για την υπόθεσή του».

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης προσκομίζονται νέα στοιχεία σε βάρος του κατηγορούμενου, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία», ειδικευόμενος γιατρός κατέθεσε ότι τη μοιραία νύχτα είδε τον κατηγορούμενο να μεταφέρει ένα καρότσι με το οποίο συνήθως μεταφέρονται λευκά είδη του νοσοκομείου. Μάλιστα, προσφέρθηκε να βοηθήσει τον κατηγορούμενο, επειδή, όπως είπε, έδειχνε ότι δυσκολευόταν.