Skip to main content

Πιθανή η επιστροφή των λεωφορείων στους δρόμους - Αύριο η απόφαση

Αύριο στις 12.00 συνεδριάζει το Συνδικάτο εργαζομένων για να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την επίσχεση εργασίας ανάλογα με τις εξελίξεις.

Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει αύριο από τις 12.00 έως τις 13.00 το Συνδικάτο εργαζομένων στον ΟΑΣΘ για να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή όχι την επίσχεση εργασίας.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συνδικάτου, Δημήτρης Τσερμενίδης, στη Voria.gr, οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν ανάλογα με τις αυριανές εξελίξεις που αφορούν την εκταμίευση των χρημάτων από το υπουργείο Μεταφορών στον ΟΑΣΘ.

Αν, δηλαδή, οι εργαζόμενοι δουν ότι η εκταμίευση προχωράει κανονικά και αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, τότε θα αποφασίσουν να αναστείλουν την επίσχεση.

«Άυριο είναι μια κρίσιμη ημέρα και θα πρέπει με ψυχραιμία και σοβαρότητα να πάρουμε τις αποφάσεις μας» δήλωσε ο κ. Τσερμενίδης, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τα λεωφορεία να επιστρέψουν στους δρόμους.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δηλώσεις του στη Voria.gr, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης δηλώνει αισιόδοξος ότι αύριο θα μπουν οι δύο μισθοί αλλά και το δώρο του Πάσχα στους λογαριασμούς των εργαζομένων.

Στην περίπτωση, δηλαδή, που όλα προχωρήσουν όπως έχει προγραμματιστεί είναι πιθανό αύριο, μετά τις 13.00, τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ να επιστρέψουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.