Skip to main content

Ανατροπή: Προς διεξαγωγή ο τελικός, με... παγκόσμια πατέντα

Λιγότερες, πλέον, οι πιθανότητες για αναβολή του - Σκαρφίστηκαν πατέντα με... τριπλό αυτοκόλλητο και σκάνερ - Κρίσιμη σύσκεψη στις 12:30

Στις 12:30 αναμένεται να δοθεί οριστικό τέλος στο... θέατρο του παραλόγου που ζει εδώ και μέρες η φίλαθλη Ελλάδα με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η λύση στον γόρδιο δεσμό θα δοθεί σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο και στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς διεξαγωγής του αγώνα (ΕΠΟ, ΓΓΑ, ΕΛΑΣ, ομάδες, τοπικές αρχές).

Αν και το βράδυ της Πέμπτης όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν σε αναβολή του τελικού, αυτή τη στιγμή τα δεδομένα φέρονται να γέρνουν περισσότερο προς τη διεξαγωγή του. Τόσο οι δύο ομάδες (οι οποίες έχουν συμβάλλει όσο περισσότερο μπορούν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με αποκορύφωμα την κοινή δήλωση Ιβάν Σαββίδη - Δημήτρη Μελισσανίδη), όσο και η ΕΠΟ πιέζουν προς τη συγκεκριμένη απόφαση και φαίνεται ότι έστω και 30 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα θα αποφύγουμε το απόλυτο φιάσκο της αναβολής του.

Την ίδια ώρα Βλάνταν Ίβιτς και Μανόλο Χιμένεθ προσπαθούν να διατηρήσουν τους παίκτες τους απόλυτα συγκεντρωμένους στο σπουδαίο παιχνίδι, αν και όπως γίνεται αντιληπτό οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων καλούνται να περάσουν τις τελευταίες ώρες της προετοιμασίας τους εν μέσω... γενικής τρέλας.

Τριπλό αυτοκόλλητο και σκάνερ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι διοργανωτές, ελλείψει τουρνικέ στο γήπεδο, αλλά και αρίθμησης στις θέσεις των κερκίδων και στα εισιτήρια που ήδη έχουν διατεθεί, επινόησαν μία... λύση με τριπλό αυτοκόλλητο και χρήση σκάνερ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sport-fm.gr, αυτοκόλλητα θα τοποθετηθούν στις θέσεις του γηπέδου και κατ’ αντιστοιχία θα μπαίνει ένα τέτοιο πάνω σε κάθε εισιτήριο και ένα θα κρατά (ως… απόδειξη) ο άνθρωπος που θα βρίσκεται για τον σχετικό έλεγχο σε κάθε θύρα. Όσο για την έλλειψη τουρνικέ, τα εισιτήρια θα τα «χτυπάνε» σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους.

Έτσι, στις 12:30, αναμένεται η τελική σύσκεψη στο Πανθεσσαλικό και εν συνεχεία θα σταλεί η σχετική πρόταση στον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος αναμένεται να την κάνει δεκτή με… βαριά καρδιά, υπό την πίεση των ομάδων αλλά και για να μην πάνε στράφι έξοδα και άδειες τόσων φιλάθλων που προγραμμάτισαν να μεταβούν στο Βόλο.