Skip to main content

Ανατροπή: Όλα ανοικτά για το μέλλον του Ίβιτς στον ΠΑΟΚ

«Γέφυρες» μεταξύ του ισχυρού άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και του Σέρβου τεχνικού για την παραμονή του στον Δικέφαλο του Βορρά

Εκεί που όλα έδειχναν πως ΠΑΟΚ και Βλάνταν Ίβιτς χωρίζουν τους δρόμους τους, ξαφνικά, προέκυψε παράθυρο… επανασύνδεσης μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Δικέφαλος βρισκόταν σε αναζήτηση νέου προπονητή, αλλά παράλληλα ο τεχνικός διευθυντής, Λούμπος Μίχελ, καθυστερούσε την ανακοίνωση του «διαζυγίου» παλεύοντας για τις όποιες πιθανότητες παραμονής του Σέρβου στον ασπρόμαυρο πάγκο.

Και κάτι τέτοιο φαίνεται πως βρήκε έδαφος μετά την κουβέντα που είχαν το βράδυ της Πέμπτης Σαββίδης και Ίβιτς μέσω Skype.

Οι δύο άνδρες είχαν πολύωρη συζήτηση και μοιάζει να ήρθαν πιο κοντά, έπειτα από το «πάγωμα» των επαφών τους μετά τη λήξη των πλέι οφ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ φέρεται να δέχτηκε τις προτάσεις Ίβιτς και πιθανότατα θα κάτσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Ίβιτς βρίσκεται για οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθεί εσπευσμένα στην Τούμπα εάν υπάρξει ολοκληρωτική ανατροπή των δεδομένων και γεφυρωθεί το… χάσμα με τη διοίκηση.