Skip to main content

Ανατροπή δεδομένων για τη χρήση του ΔΑΚ Ευόσμου από τον ΠΑΟΚ

Ο έφορος, Γρηγόρης Πετρίδης με δήλωσή του, τονίζει ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα δοθεί αίσιο τέλος και ο ΠΑΟΚ θα παίξει κανονικά στα δυτικά

Θετική φαίνεται πως θα είναι η έκβαση αναφορικά με το θέμα του ΔΑΚ Ευόσμου στο οποίο και επιθυμεί να αγωνίζεται το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικά, ο έφορος, Γρηγόρης Πετρίδης με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη αναφέρει:

«Την προηγούμενη Τετάρτη 9/8 είχαμε μία επαφή με τον Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου, κ. Σούλα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Χατζηβρέττα και συμβούλους του Δήμου. Η συζήτηση διεξήχθη σε αρκετά καλό κλίμα. Ο Δήμαρχος είναι θετικός στο να παίξει ο ΠΑΟΚ στον Εύοσμο κάποια παιχνίδια αφού ξεπεραστεί ένα τεχνικό ζήτημα, που αφορά το γήπεδο και όχι την ομάδα. Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τέλος του μήνα πιστεύουμε πως θα δοθεί αίσιο τέλος στο… σήριαλ των τελευταίων μηνών και ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κανονικά σε κάποια ματς της νέας σεζόν στα Δυτικά της πόλης. Το αρνητικό κλίμα έχει ανατραπεί, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και πλέον θεωρούμε δεδομένο πως θα πάρουμε τη θετική απάντηση που μας ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό. Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή για τη συζήτηση που είχαμε».