Skip to main content

Αναστόπουλος: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι με Άρη»

Για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη στην Κρήτη τοποθετήθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM» μίλησε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου αλλά και την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ». 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Σε όποια κατάσταση και αν είναι ο Άρης, δεν παύει να είναι ο Άρης. Ανεξάρτητα από αυτό και εμείς στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχουμε δυσκολίες, αφού θα έχουμε κάποιες απουσίες. Ο Σουμπίνιο και ο Μάντζιος είναι αμφίβολοι. Όποια και αν είναι η κατάσταση του Άρη, παραμένει Άρης. Ίσως να είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι από αυτά που έχουμε να δώσουμε στη συνέχεια».
 
Για την πορεία του ΟΦΗ: 
 
«Ο βαθμολογικός πίνακας είναι ο καθρέπτης της εικόνας της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές που έχουμε παίξει. Να μιλάμε για στόχους που δεν μπορούμε να φτάσουμε, δεν πρέπει να γίνεται κουβέντα. Με τον κ. Μαχλά έχουμε πει η ομάδα να έχει σταθερή πορεία και να γίνει γνωστός ξανά ο ΟΦΗ. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πράγματα που δεν περνούν από το μυαλό μας. Επειδή είμαι χρόνια στο χώρο, λέω την πραγματικότητα και βλέπω ρεαλιστικά τα πράγματα. Τον Μάιο εκεί που θα τελειώσει το πρωτάθλημα εκεί μετράει τι έχεις κάνει. Κανείς δεν θα θυμάται την καλή που έχεις κάνει ή ό,τι άλλο έχεις πετύχει. Όσο πιο γρήγορα σωθεί ο ΟΦΗ, τόσο καλύτερα για εμάς».