Skip to main content

Αναστόπουλος: Σημασία έχει τι λέει ο βαθμολογικός πίνακας

O προπονητής του Άρη ευχαρίστησε των κόσμο των κιτρινόμαυρων και πιστεύει ότι τον αποζημίωσε η εικόνα της ομάδας για τα χιλιόμετρα που έκανε

Σε δύο καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης που έκριναν τη νίκη του Άρη κόντρα στον Αχαρναϊκό στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των κιτρινόμαυρων:

«Είναι μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε για να κλειδώσουμε τον στόχο. Ο Αχαρναϊκός έπαιξε καλά και μακάρι να συνεχίσει να παίζει έτσι όπως σήμερα ώστε να μην κινδυνέψει. Με δύναμη, αποφασιστικότητα και μαχητικότητα. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε με 0-2 και θα μπορούσαμε να είχαμε τριπλασιάσει τα τέρματά μας.

Για μένα δύο ήταν οι καθοριστικές φάσεις. Στο 44ο λεπτό δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ και κακώς δώσαμε το δικαίωμα στον Αχαρναϊκό να μπει με δύναμη στο δεύτερο ημίχρονο. Και δεύτερον, οι δύο κλασικές ευκαιρίες που είχαμε με τους Καπνίδη, Παυλίδη για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Σημασία έχει όμως η νίκη και το τι λέει ο βαθμολογικός πίνακας. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε εδώ για να μας υποστηρίξει και πιστεύω ότι τον αποζημιώσαμε για τα χιλιόμετρα που έκανε».

Σε ερώτηση για τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Αχαρναϊκός, απάντησε: «Καταρχάς, μας βάλανε να παίξουμε δύο το μεσημέρι και δεν είχαμε τον απαιτούμενο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Τέλος πάντως, εμείς είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Η ομάδα είχε πάθος, διάθεση και ομαδική αντίδραση. Θέλουμε όμως να βελτιώσουμε κάποια πράγματα γιατί το γκολ του Αχαρναϊκού ήρθε από χάσιμο της μπάλας».

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, είπε: «Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, έχοντας στο μυαλό τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Το έχω ξαναπεί, ο δικός μας αντικειμενικός στόχος είναι το Πρωτάθλημα».

 

Από τη μεριά του, ο Μίλαν Κόστιτς τόνισε πως ο Αχαρναϊκός είχε καλύτερη εικόνα από τον Άρη αλλά πλήρωσε δύο πολύ φθηνά λάθη.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχό του μέσα από την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν σκοράραμε παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δεν αξίζαμε να χάσουμε γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου. Πληρώσαμε όμως δύο πολύ φθηνά λάθη. Δυστυχώς, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο Άρης δεν μας τρόμαξε με την εμφάνισή του. Για να κερδίσεις όμως θα πρέπει να τελειώνεις τις ευκαιρίες που δημιουργείς κι εμείς δεν το κάναμε.

Είναι σημαντικό το ότι ήμασταν καλύτεροι από μια ομάδα όπως ο Άρης η οποία είναι μεγάλη και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Περιμένω να έρθουν νέοι παίκτες στην ομάδα γιατί η βαθμολογική θέση που έχουμε δεν είναι καλή».