Skip to main content

Αναστόπουλος: Ορισμένοι νομίζουν ότι στη Β' θα είμαστε Μπαρτσελόνα

«Ο Αγροτικός προς τιμήν του έδινε μάχες σήμερα, εύχομαι να έχει το ίδιο πάθος και στα άλλα ματς με Λαμία και Απόλλωνα», τόνισε ο τεχνικός του Άρη

Ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα στη μάχη της ανόδου, τόνισε ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα, την τρίτη διαδοχική γκέλα του Άρη (δείτε αναλυτικότερα εδώ).

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως στον δεύτερο γύρο και οι δυο ομάδες θα πάνε στην Θεσσαλονίκη για να παίξουν με τον Άρη και τόνισε ότι οι κιτρινόμαυροι δεν τα βάφουν μαύρα ενώ δεν είναι ώρα για μνημόσυνα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε:

«Για ακόμη μια φορά έγινε το ίδιο. Χωρίς ο αντίπαλος να κάνει φάση δεχόμαστε γκολ σε τέτοιο χρονικό σημείο που δεν μπορούμε να αντιδράσουμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι, έγινε το γκολ από τον Ίλιτς και ελέγχαμε το ματς χωρίς ο Διούδης να πιάσει την μπάλα. Εγινε ένα κόρνερ, μια αναμπουμπούλα και δεχθήκαμε το γκολ, πράγμα που έγινε και στη Λαμία. Με μία φάση έγινε γκολ. και με τον Απόλλωνα έγινε το ίδιο.

Δεν τα βάφουμε μαύρα, δεν κατεβάζουμε κεφάλια, δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Κοιτάμε τι κάνουμε εμείς. Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν Λαμία και Απόλλων. Με αυτό το σκεπτικό προχωράμε. Μνημόσυνα και μαύρα δεν μας βοηθούν στη φιλοσοφία μας».

Για τη συνέχεια και τον ανταγωνισμό με Απόλλωνα και Λαμία δήλωσε:

«Εμείς δεν κοιτάμε τον Απόλλωνα και τη Λαμία που βρίσκονται πιο πάνω από μας. Όταν είμαστε υγιείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Σήμερα τρίτωσε το κακό. Ίδια φάση καρμπόν. Δεν υπάρχει φάση και δεν υπήρχε κάτι, κάνει σέντρα, γίνεται τσαφ και δεχόμαστε γκολ. Μέχρι σήμερα να έπαιζε ο Απόλλων δεν θα έκανε γκολ. Αν έδινε το πέναλτι στο 75' στη Λαμία το γυρίζαμε το παιχνίδι.

Ο Αρης δεν διασύρεται, εδώ δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό. Αυτό που έγινε ήταν μια μαγική εικόνα. Πιο κοντά στο 0-2 πήγαινε, παρά στο 1-1 το παιχνίδι. Έγινε αναμπουμπούλα, πάνω στον Διούδη χτύπησε η μπάλα και μπήκε γκολ».

Μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Αναστόπουλος επανήλθε: «Έχει τελειώσει το Πρωτάθλημα; Βάζετε το χέρι στο Ευαγγέλιο και μου λέτε ότι ανεβαίνει η Λαμία και ο Απόλλων; Μπορείτε; Τι να πω στο διαιτητή στη Λαμία; Δώσε το πέναλτι; Πρώτη φορά παραφέρθηκα και με απέβαλε στη Λαμία. Μου αφαίρεσε το δικαίωμα να γυρίσω στο 85' το ματς».

Για το αν μπορεί να ανέβει ο Άρης είπε: «Υπάρχει ένας γύρος, ένα ματς ακόμα. Ορισμένοι νομίζουν ότι στη β΄εθνική θα είμαστε Μπαρτσελόνα. Ο Αγροτικός προς τιμήν του έδινε μάχες σήμερα. Εύχομαι να έχει το ίδιο πάθος και στα άλλα ματς με Λαμία και Απόλλωνα».

Για την αλλαγή του Ραούλ Μπράβο στη θέση του Τάτου στο τέλος, είπε: «Ξέρετε ότι έχει παίξει δεξί μπακ στη Ρεάλ; Το 80% των γκολ που πετυχαίνει ο Αστέρας, τα πετυχαίνει με στημένα. Ο Ραούλ Μπράβο μπήκε για να μαρκάρει παίκτη».