Skip to main content

Αναστόπουλος: Ο κόσμος μας ευχαριστήθηκε ποδόσφαιρο

Αυτό που μας ευχαριστεί περισσότερο, είναι ότι ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος, βλέποντας καλή μπάλα και πολλά γκολ, υπογράμμισε ο προπονητής του Άρη

Την ικανοποίησή του για την ευρεία νίκη του Άρη κόντρα στην Καλλονή εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα, ο Νίκος Αναστόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων:

Για τον αγώνα: «Σας είχα πει ότι η διακοπή θα μας κάνει καλό. Φέρτε στο μυαλό σας το παιχνίδι με τη Βέροια, με το Κισσαμικό και με τον Αστέρα. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο πρώτο μέρος, ίσως το σκορ έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις. Αυτό όμως που μας ευχαριστεί περισσότερο, είναι ότι ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος, βλέποντας καλή μπάλα και πολλά γκολ. Την ώρα που κάποιοι μετά από τους δύο πρώτους αγώνες, έφεραν την καταστροφή για τους δικούς τους λόγους. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Ολοι παραμείναμε ψύχραιμοι δουλεύοντας και με το κεφάλι κάτω».

Για τα πράγματα που αλλάξαν και η ομάδα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα: «Είναι κάτι που δεν το επικαλέστηκα ποτέ, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου. Οταν όμως έχεις μία καινούργια ομάδα, θέλει το χρόνο της. Αλλο πράγμα η προετοιμασία, άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα. Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας. Υπάρχει εμπιστοσύνη και προχωράμε».

Για τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας: «Δεν αλλάζει κάτι. Κάθε αντίπαλος έχει μία ιδιαιτερότητα και μία δυσκολία. Σήμερα θα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα. Η Καλλονή όμως ήταν μία αξιόλογη ομάδα και πάλεψε. Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς πρέπει να τα κάνουμε εύκολα».

Για τη διαχείριση του ρόστερ: «Εγώ είχα μία 20άδα έτοιμων παικτών, αγωνιστικά και ψυχολογικά».

Για το σχήμα με δύο πιο επιθετικά χαφ, όπως οι Παυλίδης και Ανάκογλου: «Πάντα ο κάθε αντίπαλος, είναι διαφορετικός. Δουλέψαμε στην προπόνηση και είπαμε ότι θα πρέπει να παίξουμε από τις πτέρυγες και με αλλαγές παιχνιδιού. Ετσι μπήκε το πρώτο και το δεύτερο γκολ. Σε κάποια παιχνίδια που ξέρουμε ότι μία ομάδα θα αμύνεται, επιλέγουμε παίκτες που θα έχουν μία έφεση να δώσουν μία καλή πάσα και να σκοράρουν».

Για το γρήγορο γκολ και πόσο βοηθάει την ομάδα: «Ο Άρης είναι μία ομάδα που αν σκοράρει γρήγορα και βρει χώρους, το κάνει εύκολο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να μπορούμε να σκοράρουμε γρήγορα. Μετά το 2-0 η Καλλονή ανοίχτηκε. Είμαστε μία ομάδα που ανεξάρτητα με τον αντίπαλο, δεν παρατάμε το παιχνίδι».

 

Από την μεριά του, ο προπονητής της νησιωτικής ομάδας, Γιώργος Βαζάκας δήλωσε:

«Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Το σκορ είναι παραπάνω από αυτό που έγινε στο ματς. Στο πρώτο μέρος δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία και σκόραρε με αυτογκόλ. Μπλοκάραμε τα ατού του Άρη. Παίκτες που άμα βρουν χώρο, θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Στο δεύτερο μέρος ενώ φέραμε μια ισορροπία στο παιχνίδι αλλά μετά το 75' ήρθε η κατάρρευση. Μέσα σε 15 λεπτά δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Ο Άρης είναι ποιοτική ομάδα και επικράτησε κατά κράτος. Θεωρώ ότι δεν ήταν πάντως το ματς για τέτοιο σκορ», είπε ο τεχνικός της Καλλονής.