Skip to main content

Αναστόπουλος: Νομίζαμε πως θα καθαρίσουμε το ματς με την φανέλα

Το να λέμε τι συμβαίνει στη Β' Εθνική δεν αρμόζει στην ιστορία του Άρη, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, υπογράμμισε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων

Μόνο...ικανοποιημένος δεν έμεινε από την εικόνα των παικτών του Άρη κόντρα στα Χανιά ο Νίκος Αναστόπουλος αλλά αντίθετα στάθηκε στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών του γεγονός που έφερε τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Πετύχαμε μία αγχωτική νίκη επί ενός καλού αντιπάλου. Καμία σχέση αυτή με την εμφάνιση του αντιπάλου στο προηγούμενο ματς. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Μπήκαμε πολύ χαλαροί και νωθροί, πιστεύοντας ότι θα καθαρίσουμε το ματς με την φανέλα. Στο 1-0 συνειδητοποιήσαμε ότι δεν θα είναι εύκολο. τους είχα πει ότι θα ναι τρομερά δύσκολο το ματς. Στο δεύτερο είχαμε κατοχή, χωρίς να διασπάσουμε την καλή οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου. Επειδή δεν τα παρατάμε, έστω και τελευταία στιγμή, κάναμε το γκολ. Έτσι θα είχε αντίκτυπο η νίκη επί των Τρικάλων. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θέλει να ιδρώσεις για να τα κερδίσεις. Εύκολα παιχνίδια με τον Άρη δεν υπάρχουν, πρέπει να δίνουμε το 101%. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχουμε καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά, η νέα χρονιά να μας βρει εκεί που θέλουμε».

Για το «ταμείο» του 2016: «Πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τον Ιούνιο. Το να λέμε τι συμβαίνει στη Β΄Εθνική δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

Για τις μετεγραφές: «Να συνέλθουμε λίγο από το ματς, γιατί η καρδιά μας… έφυγε λίγο και θα έχουμε χρόνο να τα πούμε όλα».

Για την κακή αμυντική λειτουργία σήμερα: «Τα λάθη είναι λογικό να έρχονται. Τα περισσότερα γκολ έρχονται από λάθη. Είναι ματς λαθών το ποδόσφαιρο».