Skip to main content

Αναστόπουλος: Με το κλάμα δεν θα έχουμε κανένα κέρδος

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα πρέπει να δείξει ψυχραιμία και ηρεμία ώστε με καθαρό μυαλό να διαχειριστεί την ήττα

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας του Άρη από την Καλλιθέα ενώ δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί στη σωρεία χαμένων ευκαιριών που σπατάλησε η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων:

«Δυστυχώς το 2017 δεν ξεκινήσαμε καλά, με ένα άσχημο αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε με δύο γκολ, αλλά χάσαμε. Κάναμε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Δεν βρεθήκαμε στην μέρα μας στα τελειώματα. Στην πρώτη επίθεση της Καλλιθέας φάγαμε το γκολ. Δοκιμάσαμε αρκετά σχήματα στο δεύτερο ημίχρονο, με δύο κυνηγούς και με τα εξτρέμ. Το να κλαίμε δεν έχει καμία σημασία τώρα και κανένα κέρδος. Εύχομαι η Καλλιθέα να έχει και στα επόμενα ματς αυτή την εικόνα. Είναι νεανική ομάδα, τα παλεύει τα ματς. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, δεν τους δώσαμε χαρά, έχουμε δρόμο, την Κυριακή έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον Παναιγιάλειο», τόνισε αρχικά ο 58χρονος προπονητής.

Για την ανικανότητα να σκοράρουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη: «Ο Ίλιτς και όλα τα παιδιά είναι καλοί παίκτες. Μας έλειπε το τελείωμα. Από εντυπώσεις δεν χρειαζόμαστε, θέλουμε τους βαθμούς. Σήμερα μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει και ήταν ο Άρης. Ψυχραιμία, ηρεμία, ξέρουμε να διαχειριστούμε τις ήττες,. Ότι είναι να γίνει θα γίνει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο. Όχι αποφάσεις εν θερμώ, μόνο με καθαρό μυαλό. Να τους κρεμάσουμε τους παίκτες; Δεν γίνεται. Το ματς κρίθηκε από τις ευκαιρίες. Απογοητευτήκαμε. Πιέζαμε, αλλά δεν ήρθε το γκολ».

 

Από τη μεριά του, ο Νίκος Κουρμπανάς στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες της Καλλιθέας έδειξαν καρδιά ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας:

«Η ομάδα είναι πίσω, έχει πολλά προβλήματα και αγωνιστικά προβλήματα, θέλαμε να πάρουμε κάποιο πράγματα από το σημερινό παιχνίδι. Παίξαμε κόντρα στον Άρη, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, δεν ήταν για εμάς εύκολο και μόνο με καρδιά θα μπορούσαμε να κερδίσουμε» είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3.

Όσο για το τι χρειάστηκε για να φτάσει η Καλλιθέα στη νίκη σημείωσε: «Τύχη και προσπάθεια από τον πάγκο. Πρέπει να ηρεμήσουν τα πράγματα γιατί η Καλλιθέα έχει προβλήματα. Όποιος είναι στην ομάδα ξέρει ότι θέλει ενίσχυση. Έχουμε πολλά παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο».