Skip to main content

Αναστάτωση στην Ικτίνου από επίθεση πίτμπουλ σε σκυλάκι

Ένα πίτμπουλ επιτέθηκε σε ένα πιο μικρόσωμο σκυλάκι συντροφιάς το μεσημέρι στην περιοχή της Ικτίνου. Στο σημείο επικράτησε πανικός.

Αναστάτωση επικράτησε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στην οδό Ικτίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένα δεσποζόμενο σκυλί επιτέθηκε σε ένα άλλο σκυλάκι συντροφιάς.

Όπως ανέφεραν στη Voria.gr πολίτες που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν, δύο ιδιοκτήτες σκύλων είχαν βγάλει μαζί βόλτα τα σκυλιά τους στην περιοχή. Το ένα σκυλί ήταν ράτσας πίτμπουλ, ενώ το άλλο ήταν μικρόσωμο. 

Ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ ζήτησε από τον άλλον να κρατήσει τον σκύλο του για λίγο και έφυγε. Τότε, το πίτμπουλ επιτέθηκε στο μικρό σκυλάκι. Στο σημείο επικράτησε πανικός, οι ιδιοκτήτες αλλά και περαστικοί προσπαθούσαν να χωρίσουν τα σκυλιά. Όταν τελικά τα κατάφεραν, ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ πήρε τον σκύλο του και έτρεξε. Κάποιος προσπάθησε να τον κυνηγήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, ο ιδιοκτήτης πήρε το τραυματισμένο σκυλί σε ένα χαρτόκουτο και το μετέφερε σε κτηνίατρο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί με ποδήλατα οι οποίοι όμως δεν κυνήγησαν τον ιδιοκτήτη του πίτμπουλ.

Οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν λανθασμένα ότι το σκυλάκι πέθανε, όμως τελικά, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το σκυλάκι επέζησε με μερικά ράμματα, είναι όμως πολύ τρομαγμένο.