Skip to main content

Αναστασιάδης: Μηδενική ανοχή στα εγκληματικά στοιχεία

Ο πρόεδρος της Κύπρου επισκέφθηκε σήμερα στο νοσοκομείο τον σοβαρά τραυματισμένο αστυνομικό που πυροβολήθηκε εν ώρα καθήκοντος

Τον σοβαρά τραυματισμένο αστυνομικό που πυροβολήθηκε εν ώρα καθήκοντος επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης.

Κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε εξοργισμένος και προειδοποίησε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι δεν θα επιτρέψει στα εγκληματικά στοιχεία να συνεχίσουν να συμπεριφέρονται, όπως συμπεριφέρονται. Τόνισε ότι η επίθεση κατά αστυνομικών «συνιστά επίθεση κατά του κράτους». Θα επιδειχθεί μηδενική ανοχή, πρόσθεσε.

«Θέλω να καταστήσω σαφές. Δεν είμαι μόνο στο πλευρό των τραυματιών. Είμαι στο πλευρό του αστυνομικού σώματος που ενόρκως επιτελεί το καθήκον του», δήλωσε σύμφωνα με το Πρακτορείο.

Ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι το υπουργείο Υγείας έχει διευθετήσει εντός της ημέρας να μεταφερθεί στο Ισραήλ ο τραυματίας αστυνομικός. Για το σκοπό αυτό, πρόσθεσε, έρχεται από το Ισραήλ νοσοκομειακό πτητικό μέσο, με ειδικούς εντατικολόγους και τραυματιολόγους.

Επίσης, ο πρόεδρος της Κύπρου επισκέφθηκε και τον αστυνομικό, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό.