Skip to main content

Αναστασιάδης για Τσίπρα: Χειρότερος εκπρόσωπος παλαιοκομματισμού

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συνάντηση του βουλευτή ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη με στελέχη του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη στο Πανόραμα.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συνάντηση του βουλευτή ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη με στελέχη του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη στο Πανόραμα.

Τον βουλευτή υποδέχτηκαν οι παρευρισκόμενοι σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα. Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη  κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης  στον χαιρετισμό που απηύθυνε, μίλησε για την προσωπικότητα του Βουλευτή, για το πλούσιο έργο του, για το ήθος και την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, αλλά και για την άριστη  συνεργασία που έχει με τον Δήμο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του, ο τέως Πρωθυπουργός ζήτησαν τον Ιανουάριο την ψήφο του λαού για να καταργήσουν το μνημόνιο. Να καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ. Έταξαν τα πάντα στους πάντες. Έκαναν ακριβώς τα αντίθετα . Έσυραν στη συνέχεια τη Χώρα σε ένα ακατανόητο καταστροφικό δημοψήφισμα, που οδήγησε σε διχασμό την κοινωνία, σε κλείσιμο των Τραπεζών και ασφυξία στην οικονομία» τόνισε ο κ. Αναστασιάδης.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφερόμενος στην αυτοδυναμία που ζητά με θράσος  ο Τσίπρας από τον Ελληνικό λαό είπε μεταξύ άλλων: «Αυτοδυναμία. Διαφορετικά δεν συνεργάζεται με κανέναν , πλην της ΑΝΕΛ που φυσικά δεν μπαίνει στη Βουλή. Υπόσχεται έτσι να παγιώσει την πολιτική αστάθεια και αβεβαιότητα στη Χώρα. Να οδηγεί δηλαδή τη Χώρα σε επαναληπτικές εκλογές και στο χάος. Πολιτικός τυχοδιωκτισμός. Το μόνο σίγουρο με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό του είναι ο λαϊκισμός και το ψέμα. Όσο χαμένη είναι η ελπίδα πως θα ακύρωνε το μνημόνιο, άλλο τόσο χαμένη είναι η ελπίδα ότι τώρα θα εφαρμόσει όσα συμφώνησε».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής καυτηρίασε τον πολιτικό προεκλογικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του ψεύδονται. Λασπολογούν και λαϊκίζουν. Καλλιεργούν την μισαλλοδοξία. Σπέρνουν το διχασμό. Στο όνομα της μη παλινόρθωσης του παλαιού. Επιδίδονται σε ένα όργιο παλινόρθωσης της δημαγωγίας και του ψέματος……… Με απύθμενο θράσος, μιλάει για νέο ο χειρότερος εκπρόσωπος των πρακτικών του παλαιοκομματισμού. Του βολέματος , του ρουσφετιού, των διορισμών, του λαϊκισμού και του ψέματος , της αλαζονείας και του αυταρχισμού».