Skip to main content

Ανασχηματισμός ματαιότητας, σχολιάζει ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Ο Κουμουτσάκος επεσήμανε ότι είναι τόσα πολλά τα προβλήματα σε όλα τα μέτωπα που είναι βέβαιο πως τίποτα δεν θα αλλάξει.

Για ανασχηματισμό «ματαιότητας» αλλά και «ανακύκλωσης μιας φθαρμένης και αποτυχημένης κυβέρνησης» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5.

Ο κ. Κουμουτσάκος επεσήμανε ότι «είναι τόσα πολλά τα προβλήματα σε όλα τα μέτωπα που είναι βέβαιο πως τίποτα δεν θα αλλάξει», εκτιμώντας πως τα πράγματα θα παραμείνουν απογοητευτικά για τη χώρα.

Παράλληλα, τόνισε ότι υπάρχει αξιοποίηση σχεδόν του συνόλου της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, κάτι που, όπως σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., δείχνει ότι ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, βγαίνει ισχυροποιημένος από τον ανασχηματισμό.

«Λέγαμε ότι ήταν μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μπορεί κανείς να πει ότι οι σημερινές δυναμικές δείχνουν ότι είναι μία κυβέρνηση ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι «ένα μικρό κόμμα επιβάλλει τις δικές του απόψεις και επιθυμίες», αλλά και ότι «φαίνεται πως ο Πρωθυπουργός στη διαπραγμάτευση με τον κ. Καμμένο έχει μειωμένη ισχύ».

Αναφερόμενος στον νέο υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, του καταλόγισε ότι δεν έχει πρόβλημα να συζητά το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ, σημειώνοντας ότι «δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο είναι στο κυβερνητικό τραπέζι, αλλά δεν μπορώ και να αγνοήσω τις τοποθετήσεις του κ. Παπαδημητρίου».

Καταλήγοντας, ο κ. Κουμουτσάκος υπογράμμισε ότι η βασική κατεύθυνση της κυβέρνησης παραμένει η ίδια, χαρακτηρίζοντάς την «ανίκανη».