Skip to main content

Ανανέωσε με Παυλίδη ο Άρης, προς «ναυάγιο» του Μπαντή

Ο 25χρονος μέσος ήρθε σε συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» για την ανανέωση της συνεργασίας του, η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ

Τη φανέλα του Άρη θα φορά και τα επόμενα δύο χρόνια ο Μπάμπης Παυλίδης. Ο 25χρονος μέσος ήρθε σε συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» για την ανανέωση της συνεργασίας του, η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρίνων»:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Παυλίδη. Ο 25χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα μας. Ο Μπάμπης Παυλίδης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Μπάμπης Παυλίδης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΡΗ, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΡΗ που με εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη χρονιά. Ελπίζω φέτος να έχω την τύχη που δεν είχα την προηγούμενη σεζόν και εύχομαι όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ομάδα στη Superleague"».

Ναυαγεί η μετεγγραφή Μπαντή

Την ίδια στιγμή, η μετεγγραφή του πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Μπαντή, φαίνεται να «κολλάει», ανατρέποντας, έτσι, τα δεδομένα που υπήρχαν νωρίτερα.

Αγκάθι στις διαπραγματεύσεις φέρονται να αποτελούν οι οικονομικές διασφαλίσεις που ζητεί ο Έλληνας τερματοφύλακας.