Skip to main content

Ανακρίνεται η γυναίκα που άρπαξε το μωρό από το Μαιευτήριο Ελενα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρής γυναίκας, η οποία σήμερα το πρωί κατήγγειλε ότι κάποιος της άρπαξε το νεογέννητο παιδί της από το μαιευτήριο Έλενα.
Στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειαςκρατείται και ανακρίνεται η 38χρονη γυναίκα, που συνελήφθη στις 10:45στο Αιγάλεω, για την αρπαγή του βρέφους από το Μαιευτήριο «Ελενα».

Ηγυναίκα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, μετά από συλλογή στοιχείωνκαι στο σπίτι της βρέθηκε το βρέφος, το οποίο μεταφέρθηκε μεασθενοφόρο, συνοδεία περιπολικού, στο Μαιευτήριο και πλέον βρίσκεταιξανά δίπλα στη μητέρα του.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις μέχριστιγμής πληροφορίες, είναι μητέρα δύο παιδιών 4 και 10 ετών και στουςαστυνομικούς που την συνέλαβαν είπε ότι ήθελε ένα μωρό και πήγε να τοπάρει.

Ανακοινώσεις για την υπόθεση θα γίνουν στις 2.30 το μεσημέρι στην Ασφάλεια Αττικής.


Βρέθηκε το μωρό

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρής γυναίκας, η οποία σήμερα το πρωί κατήγγειλε ότι κάποιος της άρπαξε το νεογέννητο παιδί της από το μαιευτήριο Έλενα. Το βρέφος, που είχε αρπαχθεί από γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα, βρέθηκε στο Αιγάλεω, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί είχε πάρει γυναίκα, συγγενής της μητέρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο Έλενα, ώστε να το αναγνωρίσει η μητέρα του. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Παράλληλα, κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση με αφορμή την εξαφάνιση βρέφους από το μαιευτήριο Έλενα διέταξε η υπουργός Υγείας κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Η ΕΔΕ θα διερευνήσει κάτω από ποιες συνθήκες έχασε από την αγκαλιά της μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής το νεογέννητο βρέφος της, τα ξημερώματα της Πέμπτης.