Skip to main content

Ανακοίνωσε τους συμβούλους του ο Ν. Νυφούδης

Τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό του παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη Νίκος Νυφούδης.
Τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό του παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέο Πρόσωπο για το δήμο -Δημοτική Συσπείρωση Πολιτών» Νίκος Νυφούδης.

Για μια πρωτόγνωρη συνεργασία προσωπικοτήτων της περιοχής έκανε λόγο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος  του νέου καλλικράτειου δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη. «Ανήκουν σε διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, που ένωσαν της δυνάμεις τους για να δοθεί μία άλλη προοπτική στο νέο δήμο» υπογράμμισε ο κ. Νυφούδης.

«Κάθε πολίτης θα είναι ένας μικρός δήμαρχος στη δική μας διοίκηση, σε μια ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών στη νέα διοίκηση. Να ανάψουν τα φώτα της πόλης την 7η Νοεμβρίου και να δώσουμε την ελπίδα για έναν καλύτερο δήμο, πιο κοντά στον πολίτη, με διαφάνεια και σχέδιο για μια συνολική ανάπτυξη των 6 Κοινοτήτων», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη Νίκος Νυφούδης. Την εκδήλωση προλόγισε ο συγκοινωνιολόγος Σταύρος Κωνσταντινίδης.