Skip to main content

Ανακοίνωσε την ίδρυση του πολιτικού φόρουμ η Μπακογιάννη

Μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας ανακοίνωσε τη δημιουργία πολιτικού φόρουμ η Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την οριοθέτηση του χώρου εντός του οποίου προτίθεται να κινηθεί.
Μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας ανακοίνωσε τη δημιουργία πολιτικού φόρουμ η Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την οριοθέτηση του χώρου εντός του οποίου προτίθεται να κινηθεί.

Το «Forum για την Ελλάδα», όπως ονομάζεται η νέα πρωτοβουλία της κ. Μπακογιάννη, αναμένεται να πλαισιώσουν 50 με 60 καταξιωμένα στελέχη στον τομέα τους και τις τοπικές κοινωνίες, καθώς επίσης και καθηγητές πανεπιστημίου.

«Προσωπικά έχω το θάρρος να αναγνωρίσω τα λάθη μου. Δεν θα πω ότι ευθύνονται όλοι οι άλλοι εκτός από μένα. Ούτε θα χρησιμοποιήσω εκφράσεις του τύπου "εγώ τα είχα πει". Ήταν λάθος μου που δεν είπα πολλά πράγματα με το όνομά τους. Ήταν λάθος μου που δεν μίλησα εγκαίρως για όσα θεωρούσα στραβά. Αναλαμβάνομαι λοιπόν στο ακέραιο την ευθύνη που μου αναλογεί», αναφέρει μεταξύ άλλων στο ηλεκτρονικό μήνυμά της η ανεξάρτητη βουλευτής. 

Η ανεξάρτητη βουλευτής, κατά το βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, σημειώνει ότι μέσα από το «φόρουμ για την Ελλάδα» δεν επιδιώκει να κάνει κάτι δικό της. Το «φόρουμ για την Ελλάδα» δεν είναι πολιτικό κόμμα, ξεκαθαρίζει και συμπληρώνει: «Είναι ιδέες, λύσεις, γνώση, δύναμη, σύνθεση για την Ελλάδα του αύριο. Είναι προτάσεις για την εφαρμοσμένη πολιτική».

«Πιστεύω ειλικρινά ότι οι δημιουργικοί, οι σκεπτόμενοι Έλληνες μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα. Μπορούμε να σχεδιάσουμε την Ελλάδα της δημιουργίας, την Ελλάδα της ανάπτυξης, την Ελλάδα της αλληλεγγύης», υπογραμμίζει η κ. Μπακογιάννη.

Στις 2 το μεσημέρι η κ. Μπακογιάννη θα συναντηθεί στην Αίγλη του Ζαππείου με τα πενήντα πρώτα στελέχη, που στηρίζουν την προσπάθειά της και προέρχονται από τον επιχειρηματικό κόσμο, τον κόσμο των γραμμάτων και των τεχνών και τις δυνάμεις της αγοράς.

Ακολουθεί το video με την πλήρη πολιτική παρέμβαση της κ. Μπακογιάννη: