Skip to main content

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα ο Πανσερραϊκός

Ο 30χρονος Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός με παρουσία σε Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Βόλο και Ατρόμητο ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα των Σερρών

Η μεγάλη επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στα ελληνικά γήπεδα είναι γεγονός, καθώς ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού.

Οι δύο πλευρές ήταν από καιρό σε επαφές και ο 30χρονος που είναι γνώριμός μας από την εδώ παρουσία του σε Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Βόλο και Ατρόμητο ήρθε σε συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας ως το φινάλε της σεζόν.

Η ανακοίνωση

H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Αμρ Ουάρντα για συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. O 30χρονος ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες προπονήσεις με τα κόκκινα.

Ο Αμρ Ουάρντα είναι γεννημένος στις 17/09/1993 στην Αλεξάνδρεια, αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Φάρκο, ομάδα της Αιγυπτιακής Πρέμιερ Λιγκ, περιμένοντας να συνεργαστεί και πάλι, μετά από 2,5 χρόνια με τον Πάμπλο Γκαρσία, υπό τις οδηγίες του οποίου είχε 27 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ στην θητεία του στον ΠΑΟΚ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2021.

Ο Αιγύπτιος αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Κύπρο, αρχικά με τη φανέλα της Ανόρθωσης με την οποία είχε 41 συμμετοχές, 12 γκολ και 12 ασίστ και στη συνέχεια με τη φανέλα του Απόλλων Λεμεσού με 19 συμμετοχές 4 γκολ και 4 ασίστ.