Skip to main content

Ανακοίνωσε Παπαζαχαρία ο Άρης

Τη μεταγραφή του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στο έμψυχο δυναμικό του ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ο Άρης. Στο στόχαστρο του Άρη είναι ο Χαβιέ Μπαλμπόα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο πορτογαλικός Τύπος.

Τη μεταγραφή του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στο έμψυχο δυναμικό του ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ο Άρης.

Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, παύοντας να ανήκει και τυπικά στον Ηρακλή, δεσμεύτηκε με τους κίτρινους του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ίδιος δήλωσε ότι «είναι μία μεταγραφή που την ήθελα εδώ και καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης.
Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και είμαι αποφασισμένος να το κάνω. Ήδη τις μέρες της προετοιμασίας που είμαι με την ομάδα, αντιλαμβάνομαι τις απαιτήσεις. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να εκπληρώσουμε με τον Άρη τους στόχους για τη νέα χρονιά δίνοντας χαρά στον κόσμο μας».


Στο προσκήνιο ο Μπαλμπόα


Στο στόχαστρο του Άρη είναι ο Χαβιέ Μπαλμπόα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο πορτογαλικός Τύπος.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική έκδοση «O’ Jogo», ο 25χρονος Ισπανός δεξιός μπακ, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα, δεν είναι στα πλάνα του Ζόρζε Ζεσούς για την επερχόμενη σεζόν, με τον προπονητή των «αετών» να ψάχνεται για να αποχωρήσει από τους Ίβηρες.

Ήδη, οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως έγινε μία πρώτη επαφή με τον ποδοσφαιριστή στο πρόσφατο φιλικό με την Μπενφίκα. Ο Μπαλμπόα, ο οποίος είναι γνωστός από τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε μεταγραφή για την Μπενφίκα το 2008, με τους «αετούς» να δαπανούν το συνολικό ποσό των 4 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2010.