Skip to main content

Ανάκογλου: Βασικός στόχος το πρωτάθλημα, θέλουμε πάντα γεμάτο Χαριλάου

Ο μέσος των κιτρινόμαυρων δήλωσε ότι όσοι αγωνιστούν κόντρα στον ΟΦΗ πρέπει να τα δώσουν όλα ώστε η ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς

Για την εμφάνιση του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό για το κύπελλο αλλά και για τα επόμενα ματς της ομάδας στη Football League μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος των κιτρινόμαυρων:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και με τις δηλώσεις του, ο προπονητής μας ξεκαθάρισε ότι ο πρώτος μας και βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αυτό που θέλαμε εμείς είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να έρθει κόσμος στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι. Ήταν κάτι θετικό για την φετινή χρονιά, έγινε ένα καλό παιχνίδι.

Κλείσαμε καλά τους χώρους και παίξαμε στην αντεπίθεση. Ο διαιτητής μας έβαζε συνέχεια μέσα στην περιοχή με φάουλ και κόρνερ και δεν μας άφησε περιθώρια να βγούμε μπροστά και να έχουμε δυνάμεις. Από την στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Θα χαρακτήριζα το αποτέλεσμα ως δίκαιο, καθώς ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε πολύ περισσότερες τελικές, αλλά δεν επικράτησε μέσα στο γήπεδο. Εμείς αυτό που θέλαμε το αποδείξαμε…».

Για την διαιτησία του παιχνιδιού: «Το καταλάβαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα πάει έτσι για μας, από την στιγμή ειδικά που ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στο σκορ, έπρεπε να ήμασταν ακόμα πιο προσεχτικοί, γιατί ξέραμε ότι δεν ήθελε και πολύ για να βγει η δεύτερη κίτρινη».

Για τα επόμενα παιχνίδια στη Football League: «Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Ο ΟΦΗ δεν έχει πολλά περιθώρια, πήρε και καινούργιο προπονητή οπότε το ματς για αυτούς θα είναι κάτι σαν τελικός. Όσοι αγωνιστούν πρέπει να τα δώσουν όλα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον τον κόσμο που βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη, μαζεύτηκε κόσμος και ελπίζουμε να γίνει και σε άλλα παιχνίδια του πρωταθλήματος Το Χαριλάου είναι μια πολύ καλή έδρα και δημιουργείται πολύ ωραία ατμόσφαιρα όταν γεμίζει. Αυτός είναι και ο στόχος μας…»