Skip to main content

Ανάκληση αυτοκινήτων Fiat Grande Punto και Grande Punto Abarth

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Fiat Grande Punto και Grande Punto Abarth πραγματοποιεί η Fiat Group Automobiles Hellas S.A., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του υπουργείου Οικονομίας Α
Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Fiat Grande Punto και Grande Punto Abarth πραγματοποιεί η Fiat Group Automobiles Hellas S.A., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Όπως ανακοινώθηκε, η ανάκληση αφορά 6.373 οχήματα, στα οποία προέκυψε η ανάγκη εκτέλεσης του ελέγχου για τη σωστή ροπή σύσφιξης της βίδας του άνω σταυρού του άξονα του τιμονιού, προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα σπασίματος του άξονα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Fiat, για να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη γραμμή επικοινωνίας της Fiat Group Automobiles Hellas S.A. στο τηλέφωνο 800.11.500.800.