Skip to main content

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ατρόμητο ο Άμρ Ουάρντα

«Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου για να επιστρέψει στο top 5 του ελληνικού πρωταθλήματος», τόνισε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός

To δανεισμό του Άμρ Ουάρντα για τον επόμενο χρόνο από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση των Περιστεριωτών αναφέρει:

«Ο Ουάρντα το 13ο νέο μέλος στο «αστέρι» μας!

Όταν η φινέτσα και η ποδοσφαιρική κομψότητα συναντούν το πάθος και τη δημιουργία!!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται στο Περιστέρι τον Αμρ Ουάρντα (Amr Warda) και τον καλωσορίζει στην «οικογένεια» της ομάδας μας.

Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου δηλώνοντας αμέσως μετά στο atromitosfc.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο, ένα από τα οργανωμένα και μεγάλα club της Ελλάδας.

Γνωρίζω τα πάντα για τη ομάδα, διαθέτει ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο που παρέχει στους παίκτες του υψηλά standards από πλευράς συνθηκών. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου για να επιστρέψει στο top 5 του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και για να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα μέσα από τις εμφανίσεις μου στον Ατρόμητο θέλω διακαώς να αγωνιστώ με την Εθνική Ομάδα της Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018».

Γεννημένος στην πόλη που ίδρυσε το 331πχ ο Μέγας Αλέξανδρος και της έδωσε το όνομα του (Αλεξάνδρεια) στις 17 Σεπτεμβρίου 1993, ο Ουάρντα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Σπόρτινγκ Αλεξάνδρειας και μετέπειτα στην Αλ Αχλί Καϊρου. Τον Ιανουάριο του 2015 μεταπήδησε στην Αλ Ιτιχάντ Αλεξάνδρειας και τον Ιούνιο του ίδιου έτους ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Αγωνίστηκε 1,5 χρόνο στην ομάδα του Αγρινίου (39 συμμετοχές – 9 γκολ) και τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ (10 συμμετοχές – 2 γκολ). Είναι 11 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας του.

Το 13ο νέο μέλος της ομάδας μας στην περίοδο 2017-18 επέλεξε το νούμερο «10» στη φανέλα του. Από σήμερα τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι».