Skip to main content

Ανακοίνωση συμπαράστασης της ΛΑΕ προς το δικηγόρο Α. Κουλιούφα

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης εύχεται στο θύμα, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, καλή ανάρρωση.

Τη συμπαράστασή της στον δικηγόρο Άδωνι Κουλιούφα, που χθες το μεσημέρι έπεσε θύμα πυροβολισμού από πελάτη του μέσα στο γραφείο του, εκφράζει η Λαϊκή Ενότητα Ά Θεσσαλονίκης, μέλος της οποίας ήταν ο κ. Κουλιούφας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη «εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στο σύντροφο και αγωνιστή του κινήματος κατά των πλειστηριασμών Άδωνι Κουλιούφα, που δέχθηκε χθες στο γραφείο του άνανδρη και άδικη επίθεση, που θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή».

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης εύχεται στο θύμα, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, καλή ανάρρωση, ενώ στη μητέρα του, στην αδελφή του, στην οικογένειά του, «εύχεται να τον δουν γρήγορα όρθιο, και μπροστάρη στους αγώνες, όπως αυτός καλά γνωρίζει να δίνει».

«Οι συναγωνιστές του στη ΛΑΕ και στο κίνημα των πλειστηριασμών, θα τον περιμένουν να συμβάλει με την αποφασιστικότητα, την ηπιότητα, την ευγένειά του, στο να φύγουν τα μαύρα σύννεφα της οικονομικής, κοινωνικής, ηθικής κατάπτωσης, και να ξημερώσουν καλύτερες μέρες», καταλήγει η ανακοίνωση.