Skip to main content

Ανακαινίστηκε το ανοιχτό θέατρο Ευκαρπίας στο Δ. Παύλου Μελά

Το Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας έχει χτιστεί σε εξαιρετική τοποθεσία, στην οδό Αγίου Δημητρίου και Κολοκοτρώνη, κοντά στην περιοχή Πλατανάκια

Πραγματικό κόσμημα για το πολιτιστικό τοπίο της Δυτικής Θεσσαλονίκης, αποτελεί το ανακαινισμένο Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας Δήμου Παύλου Μελά, το οποίο επαναλειτούργησε  με την ευκαιρία της έναρξης των εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως … Πολιτισμός» με ένα διήμερο αφιέρωμα στο έντεχνο, λαϊκό τραγούδι αλλά και στην παράδοση.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης στο χαιρετισμό του προς τους κατοίκους του Δήμου και τους επισκέπτες που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις ευχαρίστησε θερμά τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες που πραγματοποίησαν εργασίες αποκατάστασης, συντήρησης, καθαρισμού και με τις παρεμβάσεις τους στις κερκίδες και στη σκηνή, στα καμαρίνια και στον περιβάλλοντα χώρο, μεταμόρφωσαν το Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας το οποίο όπως τόνισε χαρακτηριστικά «αποτελεί τοπόσημο της Δυτικής θεσσαλονίκης». Ο δήμαρχος κάλεσε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τη νέα γενιά, να σεβαστούν και να περιφρουρήσουν το χώρο από τυχόν δολιοφθορές.

Το Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας έχει χτιστεί σε εξαιρετική τοποθεσία, στην οδό Αγίου Δημητρίου και Κολοκοτρώνη, κοντά στην περιοχή Πλατανάκια και τους Ιερούς Ναούς Αγίου Γεωργίου και Αγίου Κωνσταντίνου.

Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 750 θεατές και να διασφαλίσει άνετη στάθμευση για αυτοκίνητα και πούλμαν στο πάρκινγκ του θεάτρου..
Για τους επισκέπτες υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης και με την αστική συγκοινωνία, Γραμμή 38, στάση παλιός παιδικός σταθμός.