Skip to main content

Ανακαλούνται αυτοκίνητα μάρκας Mitsubishi μοντέλο L200

Ανακαλούνται αυτοκίνητα μάρκας Mitsubishi μοντέλο L200, για έλεγχο και αν απαιτείται επισκευή, στον διακόπτης λειτουργίας του ηλεκτρικού καθίσματος και στο κάτω ψαλίδι της εμπρόσθιας ανάρτησης.
Ανακαλούνται αυτοκίνητα μάρκας Mitsubishi μοντέλο L200, για έλεγχο και αν απαιτείται επισκευή, στον διακόπτης λειτουργίας του ηλεκτρικού καθίσματος και στο κάτω ψαλίδι της εμπρόσθιας ανάρτησης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.
 
Το πρόγραμμα ανακλήσεων γίνεται από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ,  η οποία είναι επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου
 
Η 1η ανάκληση αφορά 957 οχήματα, παραγωγής 2007-2013, στα οποία ο διακόπτης λειτουργίας του ηλεκτρικού καθίσματος λόγω της σχεδίασής του μπορεί να κολλήσει. Στην περίπτωση αυτή το ηλεκτρικό μοτέρ παραμένει συνεχώς σε λειτουργία, με ενδεχόμενο τα προστατευτικά καλύμματα των καθισμάτων και τα εξαρτήματά τους να υποστούν ζημιά από υπερβολική θερμότητα.
 
Η 2η ανάκληση αφορά 124 οχήματα, παραγωγής 2011-2012, στα οποία το κάτω ψαλίδι της εμπρόσθιας ανάρτησης ενδέχεται να υποστεί ζημιά λόγω μη ενδεδειγμένης ποιότητας συγκόλλησης, με πιθανό ενδεχόμενο κατά την οδήγηση του οχήματος να παρουσιαστεί τράβηγμα στο τιμόνι.
 
Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τις συγκεκριμένες ανακλήσεις.
 
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mitsubishiγια να γίνει έλεγχος και, αν απαιτείται, επισκευή χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 605 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.