Skip to main content

Αναγνωστόπουλος: Είμαστε Άρης και πάμε μόνο για νίκες

«Στόχος μου είναι κάθε Κυριακή να κερδίζω. Προέχει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και η άνοδος», δήλωσε ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων»

Για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη εναντίον της Παναχαϊκής αλλά και για τη συνέχεια της Football League μίλησε στη σημερινή media day του συλλόγου, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων»:

«Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, το περιμένουμε με όλη την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο γήπεδο και τη βαθμολογική του σημασία. Ο κόσμος και των δύο ομάδων, θα ευχαριστηθεί ένα παιχνίδι αντάξιο των θέσεων των ομάδων. Εμείς είμαστε Άρης, πάμε όπως πάμε κάθε Κυριακή. Η μεγάλη ομάδα φαίνεται στα μεγάλα παιχνίδια. Είμαστε μία ομάδα που ανταποκρίνεται καλά σε αυτά τα ματς, το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή. Θα πάμε να το κερδίσουμε.

Δεν θα έλεγα ότι προετοιμαστήκαμε συγκεκριμένα γι' αυτό το ματς, είναι σαν όλα τα άλλα, με την ίδια σοβαρότητα. Αν το κερδίσουμε θα ξεφύγουμε ακόμα πιο πολύ από την τρίτη θέση. Μετά θα μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον πιο άνετα».

Για τη νίκη με τον Εργοτέλη: «Ήταν μία λύτρωση για εμάς και τον προπονητή. Δεν νομίζω πως στο ματς με την Καλλιθέα δεν ήμασταν καλοί, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Με μία φάση μπορείς να σκοράρεις, με περισσότερες ίσως και όχι. Ήταν καθαρά ψυχολογικό. Για να πάμε πιο δυνατοί στο ματς με την Παναχαϊκή».

Για το γεγονός πως είναι πλέον βασικός: «Όπως προείπα μετά την Σπάρτη, ο προπονητής στο πρώτο ματς της χρονιάς, με χρησιμοποίησε βασικό. Μετά είχα έναν τραυματισμό. Ο Γιώργος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Και έτσι ήξερα κι εγώ πως δεν θα αλλάξει κάτι εύκολα. Η θέση του τερματοφύλακα δεν είναι σαν τις υπόλοιπες. Είναι και όμορφη και άσχημη. Από υπομονή άλλο τίποτα στη ζωή μου. Όποτε με χρειάστηκε η ομάδα μου έδινα το 100% στις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος».

Για το μέλλον του στον Άρη: «Είναι ένα κομμάτι που έχω συζητήσει. Δεν σκέφτομαι τίποτα. Στόχος μου είναι κάθε Κυριακή να κερδίζω. Προέχει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και η άνοδος».

Για το ματς της Κυριακής, πρόσθεσε επίσης: «Δεν έχω σκεφτεί κάτι ξεχωριστό για το ματς της Κυριακής, το βλέπω όπως όλα τα άλλα. Η νίκη μέσα στην Πάτρα και η γκέλα με άλλη ομάδα, το ένα αναιρεί το άλλο. Θα κάνουμε το ίδιο, έχω εμπιστοσύνη στην άμυνά μου, που είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Δίκαια είναι η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα».