Skip to main content

Ανάγκη να ξαναβρούμε την αξιοπρέπειά μας, τονίζει ο Ευθυμίου

«Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει όχι μόνο για να σωθεί αύριο η πατρίδα, αλλά για να μην ξαναφτάσει ποτέ εδώ», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου κατά την ομιλία του επί του σχ/ν για τα έκ
«Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει όχι μόνο για να σωθεί αύριο η πατρίδα, αλλά για να μην ξαναφτάσει ποτέ εδώ», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου κατά την ομιλία του επί του σχ/ν για τα έκτακτα μέτρα λιτότητας.

Πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα δώσει δείγμα γραφής, θα ξαναχτίσει μια χώρα αξιοπρέπειας και ένα πολιτικό σύστημα που δεν θα ντρέπεται και θα πει "υπηρέτησα μόνο τον πολίτη"».

Ο κ. Ευθυμίου γνωστοποίησε ότι ο νόμος «για όποιον κλέβει στο Δημόσιο» που φέρνει ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης στη Βουλή δεν λέει μόνο για ποινική τιμωρία, αλλά και για δήμευση της περιουσίας του και επιστροφή των κλεμμένων στο Δημόσιο.

«Την οργή του ελληνικού λαού, το πολιτικό σύστημα μπορεί να την απαντήσει με έναν μόνο τρόπο: να την μετατρέψει σε πράξη αναίρεσης των εγκλημάτων και της παθολογίας», είπε χαρακτηριστικά.