Skip to main content

Αναγκαστική άδεια σε Κόκε, εκτός μάχης και οι Ρονάλντο-Τσεσνάουσκις

Ο Σέρχιο Κόκε τέθηκε εκτός αποστολής στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, καθώς έγινε γνωστό ότι πήρε πενθήμερη άδεια και βρίσκεται ήδη στην Ισπανία. Απρόοπτο πρόβλημα και με τους Τσεσνάουσκις και Ρονάλντο, με
Ο Σέρχιο Κόκε τέθηκε εκτός αποστολής στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, καθώς έγινε γνωστό  ότι πήρε πενθήμερη άδεια και βρίσκεται ήδη στην Ισπανία.  Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του για το ξαφνικό θέμα που προέκυψε με τον Κόκε: «Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ συνομίλησε σήμερα με τον Σέρχιο Κόκε κι έκρινε ότι έπρεπε να του χορηγήσει άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του, όπως και έγινε σήμερα το βράδυ. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τον ΑΡΗ στα μέσα της εβδομάδας».

Εκτός μάχης Τσεσνάουσκις και Ρονάλντο

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του ενόψει του ματς με τον Ηρακλή, είδε τον Τσεσνάουσκις να παθαίνει θλάση στον τετρακέφαλο και τον Ρονάλντο Γκιάρο διάστρεμμα.

Από την άλλη, στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Χαβίτο. Ο Άρης ολοκλήρωσε έτσι την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή αύριο στο Καυταντζόγλειο.

Ο Τσεσνάουσκις υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο (αύριο θα κάνει υπερηχογράφημα για να εκτιμηθεί ο χρόνος απουσίας του), ενώ ο Ρονάλντο Γκιάρο υπέστη διάστρεμμα (στο τέλος της χθεσινής προπόνησης και επιδεινώθηκε σήμερα). Απών ήταν και ο Σέρχιο Κόκε, μετά την άδεια που του έδωσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο προπονητής του Άρη στη συνέχεια επέλεξε τους 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή. Πιο συγκεκριμένα, την αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Χουάνμα, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Τόχα, Φατί, Πρίττας, Νάφτι, Κάλβο, Μενδρινός, Χαβίτο, Ρουίζ, Τσέζαρεκ και Λίμα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κόκε, Τσεσνάουσκις, Ρονάλντο, Παπαζαχαρίας, Αραβίδης, Βελλίδης, Κατίδης, Αγτζίδης, Οικονομόπουλος, Μπουγαΐδης, Πορτίγια και Καζναφέρης.