Skip to main content

Αναχώρησε για την Πάτρα ενόψει Προμηθέα η αποστολή του Άρη

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την αχαϊκή ομάδα στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League

Για την Πάτρα αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή του Άρη καθώς αύριο θα φιλοξενηθεί στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» από τον Προμηθέα Πατρών (16:30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Μετά το παιχνίδι με την Πελοποννησιακή ομάδα, ο «Αυτοκράτορας» θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της αχαϊκής πόλης και το πρωί της Κυριακής θα μεταβεί στην Αθήνα.

Σε γήπεδο της πρωτεύουσας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με την Οστάνδη (05/12, 21:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Το πρωί της Δευτέρας (04/12) η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τις Βρυξέλλες κι από κει θα μεταβεί οδικώς στην Οστάνδη.

Την αποστολή του Άρη αποτελούν 12 παίκτες που είναι οι εξής: Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Μοράντ, Βασιλόπουλος, Πέτγουεϊ, Γουίβερ, Μπένσον και Μπελ.