Skip to main content

Αναβλήθηκε η άφιξη του Κάμεναρ

Σήμερα οι άνθρωποι του Ηρακλή περίμεναν τον Λιούμπος Καμενάρ. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας δεν μπήκε πότε στο αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στη Θεσσαλονίκη και στον Γηραιό κάνουν λόγο για επαναπροσδιορισ
Πρόβλημα προέκυψε με τον Λιούμπος Καμενάρ. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας δεν θα έρθει σήμερα, όπως αναμένονταν, στη Θεσσαλονίκη. Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ κάνει λόγο για επαναπροσδιορισμό της άφιξης του νεαρού άσου, αλλά τα πάντα θα πρέπει πλέον να θεωρούνται ανοιχτά.

"Ένα απρόοπτο κώλυμα αναβάλλει τη για σήμερα προγραμματισμένη άφιξη του Lubos Kamenar στη Θεσσαλονίκη. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, αναμένεται ο επαναπροσδιορισμός της άφιξης του Σλοβάκου γκολκίπερ", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Μεγάλη κινητικότητα παρουσίασαν σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας. Από το πρωί η ζήτηση ήταν μεγάλη  κάτι που δεν προξένησε έκπληξη στους ανθρώπους της ΠΑΕ. Ανάλογη εικόνα αναμένεται να έχουν τα γραφεία της Μίκρας και τις επόμενες ημέρες, αφού πέρα από τα διαρκείας, θα τεθούν εντός της εβδομάδας στην κυκλοφορία και τα απλά εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.