Skip to main content

Αμπρέου: Και με χρήματα Γ' Εθνικής θα επέστρεφα στον Άρη

«Πάντα υπάρχει στο μυαλό μου η σκέψη να επιστρέψω στην Ελλάδα, έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και δεν με νοιάζουν τα λεφτά»,είπε ο Ουρουρουανός φορ

Την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Άρη εξέφρασε ο Σεμπαστιάν Αμπρέου.

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός επιθετικός που μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες υπογράφοντας στην Αουντάξ Ιταλιάνο, 26η ομάδα στην καριέρα του ξεκαθάρισε πως θα έρχονταν στους «κιτρινόμαυρους» ακόμη και με χρήματα... Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην φορ των Θεσσαλονικέων:

«Πάντα υπάρχει στο μυαλό μου η σκέψη να επιστρέψω στην Ελλάδα. Για εμένα ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, ανεξάρτητα από το αν ήταν αρκετά σύντομη. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το ευχαριστηθώ όσο θα ήθελα, γιατί είχα πολλές υποχρεώσεις με την εθνική της χώρας μου. Κάθε μήνα σε ένα αεροπλάνο για υπερατλαντικά ταξίδια.

Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς από άλλο πόστο, αφού θέλω να γυρίσω για να παίξω! Εάν δεν τα καταφέρω όμως θα συνεχίσω τη ζωή μου μέσα από το ποδόσφαιρο. Θα ασχοληθώ με την προπονητική και όταν είμαι έτοιμος θα χτυπήσω γνωστές σε εμένα ποδοσφαιρικές πόρτες και μία από αυτές θα είναι σίγουρα της Ελλάδας.

Έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, δεν με νοιάζουν τα λεφτά. Έρχομαι με χρήματα Γ’ Εθνικής, αρκεί να ξαναφορέσω τη φανέλα του Άρη!».