Skip to main content

Alpha Bank: Αναστολή πληρωμών για δύο μήνες στους πλημμυροπαθείς

Η τράπεζα προσφέρει 300 μερίδες φαγητού, και 4.000 τεμάχια τροφίμων μακράς διαρκείας και είδη ρουχισμού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήμου Μάνδρας.

Τουλάχιστον 300 μερίδες ζεστού φαγητού, καθώς και περίπου 4.000 τεμάχια τροφίμων μακράς διαρκείας και είδη ρουχισμού, προσφέρει η Alpha Bank στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήμου Μάνδρας, προκειμένου να συμβάλει στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στη ∆υτική Αττική.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της αποπληρωμής στεγαστικών, καταναλωτικών δανείων και καρτών, η τράπεζα παρέχει επίσης τη δυνατότητα άτοκης αναστολής πληρωμών για δύο μήνες, σε Πελάτες της που είναι κάτοικοι των περιοχών Μάνδρας, Μεγάρων, Μαγούλας και Νέας Περάμου. Οι Πελάτες μπορούν να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας, κατόπιν αιτήσεως στα Καταστήματα συνεργασίας τους, έως την 31.1.2018.

Επιπλέον, προκειμένου να συμβάλει κατά το δυνατόν στην αποκατάσταση των συναλλαγών με κάρτες στις πληγείσες περιοχές, η Τράπεζα θα προβεί στην αντικατάσταση των κατεστραμμένων τερματικών στις Επιχειρήσεις Πελάτες της που έχουν υποστεί ζημίες από τις πλημμύρες, ενώ θα αναλάβει και τυχόν δαπάνες για την τεχνική υποστήριξη ή το ενοίκιο του νέου τερματικού για τους επόμενους έξι μήνες.