Skip to main content

Αλουμύλ: Συστήματα από το μέλλον σε έξυπνες κατασκευές του σήμερα

Οι καινούργιες κεντρικές εγκαταστάσεις της google στη Νέα Υόρκη οποτελούν βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας όλων των νέων συστημάτων Alumil.

Tα επιτεύγματα μίας ελληνικής βιομηχανίας που παράγει state of the art συστήματα αλουμινίου τα οποία ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες για τις πλέον απαιτητικές και "έξυπνες" επαγγελματικές και οικιακές κατασκευές, παρουσίασε η Αλουμύλ στο νέο εκθεσιακό της κέντρο στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Ο Όμιλος, που πραγματοποιεί το 92% των πωλήσεών του στη διεθνή αγορά, εγκαινίασε εχθές το νέο του showroom, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του έργου προϋπολογισμού 22 εκατ. για τις καινούργιες κεντρικές εγκαταστάσεις της google στη Νέα Υόρκη, ενός έργου που αποτελεί το βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας όλων των νέων συστημάτων Alumil και της σειράς "supreme" , με την υπερυψηλή θερμομόνωση, των μοναδικών συστημάτων παγκοσμίως που φέρουν την πιστοποίηση passive house.

Mε την ευκαιρία της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Aλουμύλ κ. Γιώργος Μυλωνάς δήλωσε ότι οι πωλήσεις του ομίλου παρουσιάζουν στο εξάμηνο του 2016 αύξηση της τάξης του 10%-11%.

Στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης στο εξωτερικό, την προηγούμενη εβδομάδα εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της Αλουμύλ στη Τεχεράνη, ενώ ο όμιλος κατέληξε σε μία πολύ σημαντική συμφωνία με μεγάλο τεχνικό όμιλο που αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των συστημάτων Αλουμύλ σε όλη τη Λατινική Αμερική με τη δέσμευση ως το τέλος του 2017 να δημιουργήσει 18 showrooms.

Στο showroom της Ευκαρπίας εκτίθενται πόρτες που ανοίγουν ηλεκτρονικά με κωδικούς ασφαλείας, πόρτες από ανθρακονήματα, κουφώματα με βιομετρική πρόσβαση(αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος), συστήματα για έξυπνα σπίτια που ελέγχονται από απόσταση, κουφώματα που φτάνουν σε ύψος τα 4,5 μέτρα και πλάτος τα 2,5 μέτρα, πόρτες στις οποίες τα συστήματα αλουμινίου καλύπτονται από γυαλί αλλά και συρώμενα κουφώματα χωρίς εμφανή κάσα.

Η Αλουμύλ, όπως διαπιστώνουν οι ειδικοί των κατασκευών, δεν είναι απλώς μία εταιρεία διεθνών προδιαγραφών στον κλάδο της, είναι μία βιομηχανία που πρωτοπορεί και αναλαμβάνει έργα στις πιο απαιτητικές αγορές παγκοσμίως.

Να σημειωθεί ότι το τμήμα R&D απασχολεί περί τα 70 άτομα μαζί με τους μηχανικούς υποστήριξης των έργων.