Skip to main content

Άλωσε τη Νέα Σμύρνη και πάτησε κορυφή ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Πανιώνιο (video)

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επιστρέφει από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου. Αθανασιάδης και Μακ τα γκολ του αγώνα.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (1-1).

Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Βλάνταν Ίβιτς κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της μίνι διοργάνωσης.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε με όμορφο δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι ο Αθανασιάδης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Οικονόμου να απομακρύνει την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 77’, ο Μακ απέφυγε τον Ρισβάνη και με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καθάριου από τον Χατζηησαΐα.

Ο Οικονόμου ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα Γλύκου.

Με αυτό το «τρίποντο» ο ΠΑΟΚ σκαρφάλωσε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ φτάνοντας τους επτά, προσπερνώντας την ΑΕΚ που έχει πέντε και αγωνίζεται στις 20:30 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Τασούλης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (75' Καθάριος), Σιώπης, Μασούρας, Χαλκιαδάκης (84' Βιγιάλμπα), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (46' Μπαργκάν)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (81' Σκόνδρας), Τζαβέλλας, Μαλεζάς (87' Χατζηισαίας), Κίτσιου, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Πέλκας (74' Μπερμπάτοφ), Ροντρίγκες, Μακ, Αθανασιάδης

Το γκολ του Αθανασιάδη

Το γκολ του Μακ

Η βαθμολογία (3η αγων.):

1. ΠΑΟΚ 7
2. ΑΕΚ 5
3. Παναθηναϊκός 4
4. Πανιώνιος 1

* ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Πέμπτη 26/5

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (18:15)
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (20:30)