Skip to main content

Αλλάζει ξανά την κατάθεση της η 25χρονη για την απόπειρα βιασμού

Η νεαρή γυναίκα μετά τον αρχικό της ισχυρισμό, ανασκεύασε την κατάθεσή της λέγοντας ότι εφηύρε την ιστορία επικαλούμενη προσωπικούς λόγους

Αλλάζει εκ νέου την κατάθεση της η 25χρονη η οποία είχε ισχυριστεί ότι είχε πέσει θύμα απόπειρας βιασμού την περασμένη Τετάρτη.

Η νεαρή γυναίκα μετά τον αρχικό της ισχυρισμό, ανασκεύασε την κατάθεσή της λέγοντας ότι εφηύρε την ιστορία επικαλούμενη προσωπικούς λόγους (δείτε εδώ) ενώ τώρα επιστρέφει στην αρχική της μαρτυρία πως κάποιος προσπάθησε να την βιάσει. 

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η οικογένεια της 25χρονης που κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού, έχει ορίσει δικηγόρο και υποστηρίζει ότι δεν αναγνωρίζει το περιεχόμενο της δεύτερης κατάθεσής της και επιμένει στην αρχική της κατάθεση, ενώ θα πάει σήμερα να δώσει νέα κατάθεση.

Ο δικηγόρος της 25χρονης, Αντώνης Φούσας, δήλωσε πως: «Η 25χρονη νοσηλεύτηκε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο και θα πάει να εξεταστεί από ιατροδικαστή».

Η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις, ενώ κατέθετε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και τελικά παραδέχθηκε ότι δεν έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της και πως αυτοτραυματίστηκε.

Αρχικά, η 25χρονη είχε καταγγείλει ότι μόλις έφυγε από την κλινική που εργαζόταν, γύρω στις 20:30 και ενώ περπατούσε στην οδό Θεριανού, ένας άγνωστος, με την απειλή μαχαιριού, προσπάθησε να την βιάσει και όταν αυτή αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο δράστης στη συνέχεια έφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε φίλος του.

Όπως είχαν τονίσει αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, έπειτα από την καταγγελία της κοπέλας, κάτι δεν πήγαινε καλά στα όσα υποστήριζε, ενώ ήταν περίεργο να περιμένει τον επίδοξο βιαστή της συνεργός με μοτοσικλέτα.

Έπειτα από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών η 25χρονη έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά παραδέχθηκε ότι «σκηνοθέτησε» την απόπειρα βιασμού της για ένα προσωπικό θέμα της.