Skip to main content

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Μετά τις δύο προηγούμενες ζεστές ημέρες, από σήμερα έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Πρόσκαιρα ισχυρά τα φαινόμενα το μεσημέρι.

Μετά τις δύο προηγούμενες ζεστές ημέρες, από σήμερα έρχονται βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία - Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στο Αιγαίο, τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα αντολικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 22 έως τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς.

Αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα κεντρικά και νότια ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.