Skip to main content

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμενονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι σταδιακά θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα στα δυτικά και τα βόρεια, με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία επικράτηση δυτικών νοτιοδυτικών ανέμων 4 με 6 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμενονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι και από τα δυτικά σταδιακά θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη νύχτα στη Θράκη, ενώ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση.

Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 που αργά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 που σταδιακά θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς κελσίου.